Select Page

Промо изложба: Под земја полесно се дише 5

Промо изложба: Под земја полесно се дише 5
Промо настан – групна продажна изложба на дела, со цел да се соберат средства и да се поддржи алтернативната независна културна сцена

Галерија 7, Скопје (Организација: Кула)
03.11.201

(more…)

Constanza & Can Serrat

Constanza & Can Serrat
film projection & presentation

by Natasha Nedelkova and Sophie Blais

.

.

Галерија 7, Скопје
20 февруари 2017

.

Момент во траење

Момент во траење
самостојна изложба
Анѓела Милошевиќ

Галерија 7, Скопје
Отворање: 29 декември 2014, 20:00 ч.

Гол ручек

Гол ручек
изложба на фотографии и слики/цртежи
Гоце Ефтимов и Кристијан Крстески

Галерија 7, Скопје
27 февруари 2009, 20:00 ч.

 

Децата од чајџилницата „Галерија 7“

Децата од чајџилницата „Галерија 7“ (Што се случува со урбаниот дух на македонската метропола)
Напис

Автор: Светлана Поп – Дучева

Неделен весник „Глобус”
05.02.2008, број 42

(more…)