Select Page

Бежан – Back to the 70’s

Бежан – Back to the 70’s / Bezan – Back to the 70’s
самостојна изложба / solo exhibition

Драгољуб Бежан / Dragoljub Bezan

 

Галерија МКЦ, Скопје / MKC Gallery, Skopje

01-28.11.2017

(more…)

Лиминални фигури

Лиминални фигури / Liminal Figures
самостојна изложба / solo exhibition

Филип Велковски / Filip Velkovski

Галерија МКЦ, Скопје / MKC Gallery, Skopje
20.04 – 04.05.2017

Иднината е меѓу твоите нозе: Сексуалноста и родот во алтернативниот филм и видео во Југославија

Иднината е меѓу твоите нозе:
Сексуалноста и родот во алтернативниот филм и видео во Југославија
проекции / предавања / дискусии
Коалиција СЗПМЗ

Кино Култура / Кино Фросина / Концепт 37
21-23 октомври 2016

 

 

(more…)

Зеро Фантом

Зеро Фантом
Колумна

Александар Станкоски

Република Online
09.09.2016

(more…)

страна 1 од 512345