Select Page

Подземни прозори / Dritaret e nëntokës

Подземни прозори / Dritaret e nëntokës
самостојна изложба / ekspozitë personale

Скендер Идризи (Приштина) / Skender idrizi (Prishtina)

Културно Информативен Центар (КИЦ) – Скопје / Qendra Informative Kulturore (QIK) – Shkup

Отворање: 22 мај 2017 / Hapja: Maji 22, 2017

Огнена земја / Toka e zjarrtë

Огнена земја / Toka e zjarrtë
самостојна изложба

Емил Шулајковски / Emil Shulajkovski

Културно информативен центар (КИЦ) – Скопје
Изложбени салони Империјал 1 и 2

20 април – 3 мај 2017
Отворање: 20 април 2017, 20:00 ч.

 

 

Скалила кон Рајот / Stairway to Heaven

Скалила кон Рајот / Stairway to Heaven

самостојна изложба /solo exhibition

Љупчо Бојаров / Ljupco Bojarov

 

Културно-информативен центар (КИЦ) – Скопје (изложбен салон Империјал 1) /
Culture and Information Center – Skopje (Exhibition hall Imperial I)

Отворање: 4 април 2017, 20:00 ч. / Opening: April 4, 2017, 20:00h

Приказни / Tregime

Приказни / Tregime
самостојна изложба на слики / ekspozitën e pikturave
Петар Попчев / Petar Popçev

Културно информативен центар – Скопје
Изложбен салон – Империјал 1,
Отворање: 5 мај 2016, 20:00 ч.

Во слава на уметноста

Во слава на уметноста
групна изложба
по повод 15 април – Светскиот ден на уметноста
Во организација на Културно информативен центар – Скопје и Асоцијација за култура ИКОН

Културно информативен центар – Скопје,
Изложбени салони Империјал 1 и 2
Отворање: 15 април 2015, 20:00 ч.

(more…)

страна 1 од 612345...најстари »