Select Page

Урбаната уметност како форма на критика и активизам

Урбаната уметност како форма на критика и активизам
(Конференција за друштвени активизам „ENGAGE”)

Видео документација од говорот на Никола Писарев
Органзација: Младински образовен форум (МОФ) и Радио МОФ

Кино Култура, Скопје
10.06.2017

(more…)

Skopje Pride Weekend 2016

Skopje Pride Weekend 2016
манифестација

Коалицијата Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници и
ЛГБТИ-Центар за поддршка при Хелсиншкиот комитет

Кино Култура, Скопје
23-26 јуни 2016

 

(more…)