Select Page

Женски логор

Женски логор
самостојна изложба
Дијана Богдановска

НУ Центар за култура „Григор Прличев“ – Охрид
Отворање: 6 април 2013, 20:30 ч.
Во организација на Ц.К.П. Артерија

 

 

 

Temperature, Circulation, Gravitation…

Temperature, Circulation, Gravitation…
самостојна изложба / solo exhibition
Маја Кировска / Maja Kirovska

НУ Завод и музеј – Охрид / Куќа на Робевци
Отворање: 2 февруари 2013, 20:00 ч.
Во организација на Ц.К.П. Артерија

 

 

 

Небо во лицата

Небо во лицата
самостојна изложба

Ване Костуранов

НУ Завод и музеј – Охрид / Куќа на Робевци

Отворање: 10 март 2012, 20:00 ч.

Во организација на Ц.К.П. Артерија