Select Page

Женски логор

Женски логор
самостојна изложба
Дијана Богдановска

НУ Центар за култура „Григор Прличев“ – Охрид
Отворање: 6 април 2013, 20:30 ч.
Во организација на Ц.К.П. Артерија

 

 

 

Ристо Калчевски

Ристо Калчевски
Самостојна изложба

Дом на култура „Григор Прличев”, Охрид
Музеј на современата уметност, Скопје

Јули, 1983

 

(more…)