Select Page

КОНЦЕПТУАЛИСТИЧКИ МАНИФЕСТ

КОНЦЕПТУАЛИСТИЧКИ МАНИФЕСТ

манифест
Група 1АМ

Објавен и потпишан на 10 декември 1983,
во галеријата при Домот на младите “25 Мај”, Скопје

(more…)