Select Page

Алтер #78

Алтер #78
ТВ емисија за култура

Автор и водител: Весна Стојмирова
ТВ АБ канал
Декември 2010

(more…)

Арт ИНСТИТУТ – сезона 2009/2010


Културен центар Арт ИНСТИТУТ – сезона 2009/2010

Публикација/каталог на реализирани изложби и настани

Јазик: македонски (кирилица)

 

(more…)

Алтер #52

Алтер #52
ТВ емисија за култура

Автор и водител: Весна Стојмирова
ТВ АБ канал
Мај 2010

(more…)

Алтер #46

Алтер #46
ТВ емисија за култура

Автор и водител: Весна Стојмирова
ТВ АБ канал
Април 2010

(more…)

Алтер #37

Алтер #37
ТВ емисија за култура

Автор и водител: Весна Стојмирова
ТВ АБ канал
Февруари 2010

(more…)

Алтер #32

Алтер #32
ТВ емисија за култура

Автор и водител: Весна Стојмирова
ТВ АБ канал
Декември 2009

(more…)

Алтер #24

Алтер #24
ТВ емисија за култура

Автор и водител: Весна Стојмирова
ТВ АБ канал
Ноември 2009

(more…)